WordPress website laten maken

 • Inclusief domeinnaam
 • Goed vormgegeven
 • Goed vindbaar
 • Eenvoudig onderhoud
 • Uitstekende support

Wat is een goede domeinnaam? Hoe schrijf ik webpagina’s die goed vindbaar zijn? Welk webdesign past het beste bij mijn imago? Bij Websiteles.nl leer je het allemaal. Wanneer je kiest voor een WordPress website laten maken dan kun je deze altijd gemakkelijk zelf aanpassen.

Een professionele WordPress website laten maken


Ons motto: Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en eenvoudig

Bij Websiteles nemen we communicatie als uitgangspunt. Grafisch, visueel en inhoudelijk moet jouw website duidelijk zijn en de juiste doelgroep aanspreken. Dit zorgt voor maximaal resultaat. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe website naadloos aansluit bij het imago van jouw bedrijf. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk voor zowel bezoeker als beheerder. Het beheer heb je in eigen hand, onder onze professionele begeleiding.

Geen technisch gedoe of codetaal, maar duidelijke uitleg waar je wat aan hebt. We laten in een handomdraai zien waar voor jou de kansen liggen. Daarbij proberen we alles zo inzichtelijk en helder mogelijk te maken en ondersteunen je waar nodig. Van Grafisch ontwerp tot adverteren in Google en alles er tussenin. Wij maken van jouw website een succes! Dit alles voor één vast maandelijks bedrag, zonder opstartkosten.

Teksten schrijven, Zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren (SEA), zakelijke Facebook pagina’s, automatische koppelingen, email nieuwsbrieven; met meer dan 10 jaar ervaring is er weinig dat we je niet kunnen leren. Websiteles.nl, de voordelen van WordPress én een professioneel webdesigner.

Kies voor een van onze Websitepakketten. Zit je niet te wachten op al die extra website voordelen, maar wil je liever een website laten maken tegen uurtarief, dan zijn dit onze vanaf prijzen.

wordpress blog website laten maken

WordPress Blog

€ 199,-

(of € 9,- per maand)

wordpress website laten maken

WordPress Website

€ 399,-

(of € 25,- per maand)

wordpress webshop laten maken

WordPress Webshop

€ 699,-

(of € 49,- per maand)

Meer dan alleen een website

Websiteles.nl geeft jou alle tools voor een professioneel online resultaat. Online succes gaat om veel meer dan alleen een website laten maken. Op een eenvoudige en overzichtelijke manier krijg je inzicht in de voor jou relevante online mogelijkheden. Begeleid door jouw persoonlijke website assistent laat je geen kans onbenut. Met de ervaring, tips en trucs die we delen laat je de concurrentie ver achter je.

We geven je gratis advies over de domeinnaam, het design en de mogelijke functionaliteiten van de website. Van standaard toepassingen zoals een fotogalerij, social media feed en contactformulier, tot webshop of zelfs je eigen marktplaats; alles is mogelijk!

Kies zelf het design voor jouw eigen WordPress website

Ook het WordPress CMS werkt met zogenaamde templates. Een template is een soort basis lay-out, de fundering van jouw website. Nadat de WordPress software waarmee de website gemaakt wordt is geïnstalleerd, kun je zelf een website design uitkiezen dat je aanspreekt. Natuurlijk kun je het ook geheel aan een van onze experts over laten. Aan de hand van een aantal website voorbeelden laat je ons dan zien wat je smaak is. Onze creatieve webdesigners doen de rest!

Hoe jouw nieuwe WordPress website design eruit komt te zien kun je grotendeels zelf bepalen. Wij geven hierin eerst een zorgvuldig advies en kunnen alles geheel op maat maken, precies zoals jij dat wilt. Logo en/of huisstijl worden uiteraard verwerkt in het website design.

Een design heet ook wel een thema of template. Dagelijks komen er tientallen nieuwe designs uit. Er worden WordPress templates gemaakt voor elk soort bedrijf, beroep en hobby die je kunt bedenken. Wij passen het door jou gekozen design verder aan naar jouw wensen en gaandeweg kun je nog een aantal keer feedback geven. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

WordPress website laten maken in eigen beheer en met service pakket

Technisch gezien zijn er drie mogelijkheden wanneer je bij ons een website laat maken:

 1. Full-service website pakket inclusief helpdesk, voor één vast maandelijks bedrag. Geen opstartkosten, direct online.
 2. Website tegen uurtarief met een los hostingpakket Vast bedrag + jaarlijkse hostingkosten.
 3. Website tegen uurtarief met hosting in eigen beheer Domeinnaamregistratie en hosting in eigen beheer.

Na oplevering van de website ontvang je je eigen inlogcodes waarmee je van overal ter wereld zelf de website kunt beheren. Met deze inlogcodes kun je altijd en overal inloggen op het WordPress beheersysteem waarmee wij de website maken. Hiermee kun je zelf de website beheren en aanpassen, maar je kunt dit ook ten alle tijde door ons laten doen. Je wilt een website laten maken, dan wil je deze misschien ook liever laten beheren. Laat je updates en aanpassingen liever aan ons over? Kies dan voor een full-service website pakket.

Hoe snel is een website klaar?

Tijdens een telefonisch of indien gewenst persoonlijk oriënterend gesprek stellen we samen met jou een checklist op. Een lijst met punten waar jouw ideale website aan moet voldoen. We bespreken samen met jou alles wat nodig is om tot een goed eindresultaat te komen. Een bestaande huisstijl of logo nemen wij graag mee bij het maken van de website. (Ook kun je deze tegen meerprijs laten ontwerpen. Het is echter niet noodzakelijk, je kunt ook gewoon je lievelingskleur doorgeven). Wanneer domeinnaam en hosting zijn geregeld kunnen we van start.

Vanaf het moment dat alles is doorgenomen en de website content is aangeleverd, kunnen we inschatten hoe lang de uitvoering ongeveer zal duren. Een WordPress website laten maken binnen één dag is met een duidelijke opdrachtomschrijving en goede voorbereiding mogelijk. Gemiddeld duurt het een à twee weken, totdat jouw WordPress website het internet op mag. Een website is nooit klaar zeggen we wel eens. Net als een huis moet een website onderhouden worden en is er altijd ruimte voor verbetering.

Bekijk ook onze aanvullende SEO pakketten. Gebruiksvriendelijk. Betaalbaar. Eenvoudig.

Werkwijze

 1. Gratis advies Neem contact op voor een gratis adviesgesprek. We bespreken uitgebreid jouw wensen en de bijbehorende mogelijkheden. Als je wilt kun je WordPress gratis uitproberen.
 2. Plan van aanpak Als je een keuze hebt gemaakt bepalen we samen wat wanneer klaar moet zijn. De basis voor jouw nieuwe website is direct al online, zodat je aan de slag kunt met pagina’s en teksten.
 3. Uitvoering Zoals besproken installeren en configureren wij alles wat nodig is om jouw website uit te laten blinken. Wij zorgen voor een design dat bij je past en integreren jouw logo/huisstijl, social media, plugins, noem het maar op.
 4. Oplevering Wanneer alle informatie op de website is verwerkt en vormgegeven volgt het oplevergesprek, waarbij we samen de puntjes op de i zetten.
 5. Onderhoud, Optimalisatie en Support Na oplevering houden wij alles up-to-date. Je hoeft nergens naar om te kijken. De content kun je altijd gemakkelijk zelf aanpassen. Kom je ergens niet uit? Voor vragen en hulp kun je altijd bij een van onze experts terecht! Indien gewenst werken wij achter de schermen door om jouw website beter vindbaar te maken.

Wacht niet langer. Neem nu contact op en zet de eerste stap naar de website van je dromen!

Contactformulier

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by