Website leren maken

Iedereen kan een website leren maken

Wil je graag zelf een website leren maken? Zelf een website leren maken heeft een aantal voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld nog gemakkelijker zelf je website bijhouden en aanpassen wanneer je maar wilt. Een website leren maken bij Websiteles.nl is heel eenvoudig en kan heel gemakkelijk zonder zelf te hoeven programmeren. Natuurlijk kun je ook een website laten maken.

Hoe je op een eenvoudige en professionele manier zelf een eigen website leert maken

Een eigen website leren maken kan op een aantal manieren. De snelste en meest eenvoudige manier om een website te maken is met een  beheersysteem, oftewel CMS (Content Management System). Hiermee kan iedereen in één dag leren werken en de basis voor een professionele website online hebben staan. WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. Alle websites van Websiteles worden daarom gemaakt met het WordPress CMS systeem. Het is geschikt voor elk soort website en webshop en tal van bekende websites draaien op dit systeem (zoals bijvoorbeeld NU.nl).

Wat leer je tijdens de workshop website leren maken en hoe werkt het?

We maken samen met jou een afspraak voor de les website maken, die ook ‘s avonds of in het weekend kan plaatsvinden. De les zal ongeveer een dagdeel van circa 4 uur duren. Hierin doorloopt de leraar samen met jou van A tot Z alle stappen om zelf eenvoudig een professionele website te maken. Bekijk ons portfolio voor WordPress website voorbeelden.

Op de afgesproken dag komt de leraar bij jou langs. Terwijl je les krijgt kun je meteen werken aan de website die je altijd al wilde. Vraag alles wat je altijd al wilde weten en verbaas je over hoe eenvoudig het is. Registreer je een domeinnaam en hostingpakket via ons dan ontvang je ook nog eens 100,- euro korting! Je betaalt dan slechts 249,- euro in plaats van 349,- euro.

Tijdens de les website maken komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kiezen van een domeinnaam en hostingpakket
  • Installeren van het beheersysteem (CMS) WordPress
  • Installeren van een basis website design (ook wel thema of template genoemd)
  • Aanpassen van het webdesign
  • Aanmaken van website pagina’s
  • Plaatsen van content (de inhoud van de website, zoals tekst, foto’s en filmpjes)
  • Plaatsen van links
  • Installeren van plugins (bv. contactformulier, google maps, social media buttons, etc.)

Na de les website maken kun je nog een maand lang geheel kosteloos terecht met al je vragen

Waarschijnlijk ontdek je na de les nog heel veel leuke nieuwe dingen en heb je wellicht nog wat vragen over jouw splinternieuwe zelf gemaakte website. Dat is natuurlijk geen probleem. Een hele maand lang kun je bij ons terecht met al je vragen, groot en klein. Neem je ook een hostingpakket van Websiteles dan kun je natuurlijk altijd gebruik maken van de email-helpdesk. Kies voor Hosting & Service voor een full-service pakket inclusief telefonische helpdesk.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet graag met een computer werkt of het te druk hebt om alles zelf te managen. In dat geval niet getreurd, je kunt ook een website laten maken. Gemiddeld is een website in twee weken klaar!

Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wacht niet langer, maar zet nu de eerste stap naar de website van je dromen. Maak een afspraak voor een website leren maken of laat je terugbellen voor meer informatie.

(Een website leren maken gebeurt met het zeer gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem)

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by