Website met Gratis Samsung Tablet

Gratis Samsung tablet Galaxy Tab 3 Lite bij een WordPress website

Laat nu een WordPress website maken voor slechts 249 euro en deze Samsung Galaxy Tab 3 Lite met 7 inch beeldscherm is voor jou!
De feestdagen komen er weer aan, daarom krijg je bij Websiteles van 17 november t/m 31 december een gratis Samsung tablet kado bij een WordPress website.

Wij geven maximaal 100 gratis Samsung tablet weg, dus wees er snel bij, op is op. De enige voorwaarde is dat je een website laat maken bij Websiteles.nl t.w.v. minimaal 249 euro. Kies voor een website met domeinnaam en hosting voor extra voordeel.

WordPress website laten maken eindejaarsactie

gratis samsung tabletWil je een WordPress website laten maken dan hebben wij voor jou nu een mooi geschenk. Volg de ontwikkeling van jouw nieuwe WordPress website live op jouw eigen gratis samsung tablet. De Galaxy Tab3 Lite beschikt over een 7 inch WSVGA scherm voor een schitterende beeldweergave. Vraag ‘m vandaag nog aan!

Gebruik de code Tab-3 in het contactformulier.

 

 Jouw website zelf beheren met het WordPress CMS systeem

Met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem kun je jouw website zelf beheren. Pas zelf teksten aan, voeg afbeeldingen toe of zelfs hele pagina’s! Iedereen kan het leren bij Websiteles.nl. Wij helpen je op weg met het maken van de website en zorgen voor regelmatige backups, updates en support. Je hebt volledige controle over je eigen website.

Website geschikt voor mobiel en tablet

Als je een website laat maken wil je natuurlijk dat de website van deze tijd is. Zoals je misschien al vermoedde zijn onze websites geschikt voor mobiel en tablet. Wij zorgen ervoor dat jouw website op elk apparaat goed wordt weergegeven. Een zogenaamde responsive WordPress website zorgt ervoor dat elke bezoeker, ongeacht met welk device, de website op een goede manier kan openen en verkennen. Je loopt zo geen klanten mis en elke websitebezoeker is tevreden.

Website hoog in Google

Natuurlijk wil je jouw website hoog in Google. Daar is geen kant en klare formule voor, maar er zijn heel wat zaken waar je rekening mee kunt houden. WordPress websites zijn van nature ‘zoekmachine vriendelijk’ en daarbij doen wij er alles aan om jouw website zo goed mogelijk te optimaliseren voor Google. (Zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat verder dan alleen het maken van een website. Daarom bieden we voor de liefhebber ook een aanvullend SEO pakket vanaf 25 euro per maand.)

Wil je een website laten maken? Maak dan nu gebruik van deze geweldige actie:

 • Gratis Samsung tablet
 • Domeinnaam en hosting vanaf 2,50 per maand
 • Website zelf beheren met CMS
 • Responsive (geschikt voor mobiel en tablet)
 • Website goed vindbaar in Google

Claim jouw gratis Samsung tablet

Is er iets niet duidelijk? Bel of mail gerust als je nog vragen hebt over onze Samsung tablet actie!

 Galaxy Tab3 Litegratis samsung galaxy tab 3 lite

 • 7″ beeldscherm
 • resolutie 1024 x 600 pixels
 • 1.2 Ghz Dual core processor
 • 2 megapixel camera
 • Android 4.2.2
 • Opslagcapaciteit 8 Gb (uit te breiden met microSD kaart)
 • slechts 310 gram
 • 9,7 mm ‘dik’

Samsung Galaxy Tab 3 Lite: dunner en lichter, haarscherp beeld!

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by