Websiteles

Websiteles website service en hulp bij online zaken

Bij Websiteles kun je een website leren maken of een website laten maken. De website beheren en aanpassen kun je daarna altijd zelf!

Zowel bij een website leren maken als bij een website laten maken geeft Websiteles gratis advies en tips over domeinnaam, hosting en alles wat met webdesign te maken heeft. Een website bouwen doe je niet echt in één dag, maar is een doorlopend proces van aanpassen aan veranderende omstandigheden. Veranderingen in de markt waarin je actief bent, wensen van je doelgroep, maar ook eenvoudig het updaten van je website software. Websiteles houd je op de hoogte van alles wat belangrijk is voor het succes van jouw website of webshop.

Website leren maken

De les website maken van Websiteles kan gewoon bij jou thuis plaatsvinden. Samen met jouw leraar werk je meteen aan je eigen website. De eigen website leren maken doe je met het zeer gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress. Terwijl je leert aan de slag te gaan met jouw eigen webdesign, maak je meteen de website die je altijd al wilde hebben. Nu is het mooiste natuurlijk dat je daarna zo veel websites maken kunt als je zelf wilt. Daar heb je een leven lang plezier van!

Website laten maken

Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet graag met een computer werkt of het te druk hebt om alles zelf te managen. Je kunt natuurlijk ook een website laten maken door het Websiteles team. Gemiddeld is een website in twee weken klaar! Bekijk ons portfolio voor voorbeelden. Ben jij binnenkort ook de trotse eigenaar van een mooie website? Laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Meer bezoekers naar jouw WordPress website

WordPress SEO

Een mooie website laten maken heeft natuurlijk weinig zin als je niet gevonden wordt in google. Daarom biedt Websiteles ook verschillende WordPress SEO pakketten aan. Voor een vast bedrag per maand wordt er gewerkt aan optimalisatie van jouw website voor de zoekmachines. We doen zoekwoordonderzoek, analyseren de teksten op de webpagina’s en werken aan zoeken naar kwalitatieve links voor jouw website. Je kiest zelf de voor jouw relevante zoekwoorden en wij gaan ermee aan de slag.

Wacht niet langer, maar zet nu de eerste stap naar de website van je dromen. Maak een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

Websiteles op social media

Websiteles Facebook

Hier moet je zijn voor website nieuws en aanbiedingen. Of het nu gaat om WordPress nieuws, ontwikkelingen op het gebied van webdesign in het algemeen, social media, handige apps en tools; als we denken dat je er wat aan kan hebben delen we het. Af en toe plaatsen we ook een exclusieve aanbieding. Leuk (Like) voor jezelf of om te delen met je vrienden. Stay tuned!

Websiteles Twitter

Je vindt ons op Twitter ook onder de naam Websiteles, maar daar worden voornamelijk onze Facebookberichten automatisch doorgepost. Je kunt niet overal tegelijk zijn. Kies daarom zorgvuldig via welke social media kanalen je wilt gaan communiceren met je doelgroep.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by