Website met CMS

Een website met CMS: Het WordPress beheersysteem

Voor alle websites maken wij gebruik van het WordPress CMS, oftewel beheersysteem. CMS staat voor Content Management Systeem. Hiermee heb je geen technische voorkennis nodig en hoef je niet te programmeren. Een website met CMS is zo eenvoudig als werken in Word! Het WordPress CMS is zeer gebruiksvriendelijk en daarom door iedereen te leren. Het is geschikt als website, blog en zelfs webshop. Alles is mogelijk!

Om je een idee te geven hoe een website met CMS systeem werkt zie je hieronder een screenshot van het WordPress CMS. Dit is echt alles wat je hoeft te beheersen om zelf de inhoud van je website aan te kunnen passen. Ook het toevoegen van webpagina’s gaat met het grootste gemak.

website met cms
Een WordPress pagina toevoegen

De Word-achtige editor stelt je in staat tekst op te maken en afbeeldingen te plaatsen. Als je de moeite neemt om je een klein beetje te verdiepen in de WordPress mogelijkheden zijn deze eindeloos. Een website met cms zorgt ervoor dat je met een paar klikken elk onderdeel van jouw eigen website kunt aanpassen en gemakkelijk zelf onderdelen kunt toevoegen.

WordPress uitproberen

Wil je eerst WordPress uitproberen dan geven we je graag de login informatie van onze test website. Hier kun je rustig ‘rondkijken’ of het wat voor je is.

Laat je geheel vrijblijvend informeren. Wacht niet langer, maar zet nu de eerste stap naar de website van je dromen. Maak een afspraak of laat je terugbellen voor meer informatie.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by