WordPress blog

Een WordPress weblog of nieuwswebsite

Oorspronkelijk is WordPress bedoeld om mee te bloggen. Er is daarom een standaard functie ingebouwd om nieuwsberichten mee te plaatsen. Dat is natuurlijk altijd handig. Wat je nu leest is ook een voorbeeld van een dergelijk blogbericht. Deze berichten kunnen worden getoond op de homepage (zoals op deze website) maar ook op een andere pagina, of helemaal niet. Op jouw nieuwspagina wordt een kleine preview getoond van alle berichten met een lees verder knop.

Als een bezoeker van de website op de ‘lees verder’ knop van een bericht klikt, dan wordt het volledige bericht getoond. Berichten kunnen worden ingedeeld in verschillende categorieën en ook voorzien worden van zogenaamde ‘tags’. De bericht functie kan ook gebruikt worden om regelmatig foto’s en video’s te plaatsen. In een standaard bericht kunnen ook foto’s, video’s en zelfs documenten worden toegevoegd. Een goed voorbeeld van een uitgebreid WordPress blog is www.frankwatching.nl.

Er zijn veel speciale WordPress blog templates en thema’s te vinden voor allerlei toepassingen. Ondanks al deze geweldige opties is het natuurlijk niet noodzakelijk de berichtfunctie op jouw website te gebruiken. Het is vooral geschikt voor mensen en bedrijven die graag interactie willen met hun doelgroep. Het is mogelijk berichten automatisch door te laten plaatsen naar social media, zoals bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Zo beheer je alles centraal op één plaats.

Ben je ook benieuwd wat WordPress voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

[maxbutton id=1]

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by