wordpress website

WordPress website

Een WordPress website maakt het mogelijk

Een eigen WordPress website betekent een website die je met het grootste gemak zelf kunt bijhouden. Het WordPress CMS is Open Source software. Dit houdt in dat iedereen vrij is om de software aan te passen, door te ontwikkelen of toepassingen ervoor te maken. Simpel gezegd is het gratis en door iedereen te gebruiken naar eigen inzicht. Omdat het WordPress CMS zo ontzettend gebruiksvriendelijk is zijn steeds meer mensen het, behalve als blog, ook gaan gebruiken voor het maken van websites en zelfs webshops.

Rondom dit geweldige open source platform is een hele markt ontstaan en steeds meer bedrijven hebben zich gespecialiseerd in WordPress. Er zijn tienduizenden WordPress website designs en toepassingen om uit te kiezen. WordPress designs worden ook wel themes (thema’s) of templates genoemd. WordPress toepassingen noemt men plugins. Net als een WordPress template kun je een WordPress plugin eenvoudig toevoegen aan je eigen WordPress website. Van contactformulier tot een complete webshop met iDeal; Voor zowel plugins als templates geldt, dat er zowel gratis als betaalde varianten zijn.

Wat vooral te zeggen is, is dat je het zo gek niet kunt bedenken en het bestaat. Wat je ook wilt, jouw eigen WordPress website maakt het mogelijk!

Ben je ook benieuwd wat WordPress voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo, stel je vragen via de chat
Powered by